Liten blir stor.

Nu är Josef hela 6 månader tiden har verkligen gått tok fort, alla säger ta vara på tiden för den går så fort och snart är dem vuxna och känns verkligen som det är så 6 månader har bara försvunnit.
Var på koll hos läkarn i går allt såg fint ut och han tyckte huvudet såg mycket bättre ut =) var skönt att höra =) Josef blev dock lite rädd för Tomas(läkaren) började grina :/ han har blivigt reserverad och rädd för vissa människor och gråter, stackarn inte lätt att bli blyg men det är ju som det ska vara läkarn sa att det var mellan 6-9 månader det var vanligt. Känns så underligt på nått sätt att gå till Thomas Engvall då jag själv gick hos honom när jag hade ätstörningar han var den anda läkaren jag "ville" gå till. Då jobbade han på barnläkarmottagningen på sjukhuset men sen han gick i pension har han jobbat som bvc läkare om jag förstod det rätt.
Vikt på läkarkontrollen 19/12-11 8720g =) vart lite chockad trodde inte att han skulle gått upp så mycket för att han har varit lite dålig på att äta på senaste, han gillar att få äta pure och sånt men äter inte mycket och dricker inte så mycket ersättning heller men tydligen så är det tillräckligt =) sååå skönt.
Provade sittvagnen idag, han gillade att sitta i den men han satt inte så bra tycker jag och sen är det jobbigt att det inte är fullt liggläge, hade inte en tanke på att kolla sånt när vi kollade på vagn men men han sitter väl bättre inom kort :P han tyckte nog att han satt bra iallafall för han somnade i den men tycker han ser ihopsjunken ut men kanske inte är någon fara?!?

24/10-11 såg jag två tänder komma upp i mitten av nedre käken
12/12-11 såg jag en 3de tand komma upp =) den också i nedre käken brevid de andra två


han blir starkare för varje dag
Ska ta allt han får tag i
Frustrerad över att inte komma någonstans
vänder och vrider på sig
sitter lite stadigare med stöd
skrattar och gör allt för att få uppmärksamhet
gillar att se sig själv i spegeln
snor glasögonen hela tiden
drar i mitt hår
gillar att sitta i gåstolen
älskar majskrokar
flyttar leksaken mellan händerna
har ner saker på golvet och kollar efter de
blir arg om han inte får som han vill
börjat sova på mage


mm.....



Han har dock varit på dåligt humör ett tag inte alls kunnat roa sig själv vill helst bli buren hela tiden men är väl så mycket som händer nu i utvecklingen. Är mycket ledsen och blir lätt arg/frustrerad svårt att roa honom. Men är väl jobbigt med tänder + allt som händer i utveckligen världen är såå stor och han kommer ingen vart och kan inte riktigt göra sig förstådd så är ju inte så konstigt egentligen men man känner inte riktigt igen honom som han är just nu.




I morgon ska vi träffa pappa(josefs morfar) ska äta tillsammans och gå på tomtenatte. Den 23december åker han iväg :( såå trist att han inte kommer vara hemma i jul men tycker det är kul att han ska hitta på nått oxå men kommer bli tomt och kommer sakna honom har aldrig firat en jul utan honom :( Kram på dig pappa och hoppas fu får en trevlig jul och ett gott nytt år ÄLSKAR DIG<3


Nää nu börjar lillkillen vakna så får skriva mer en annan gång och förlossningsberättelsen är på g, har lite kvar att skriva hinner inte skriva så mycket åt gången :P

Kram på er!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!




RSS 2.0