Min dag.

Idag var jag till Tandläkaren, visade sig att jag hade ett hål... inte bra, dyrt. Gick en snabbis på stan, köpte lins vätska o sånt. Sedan var jag en sväng till skolan. sen hem. Sett på tv med killen. suttit vid datorn. Hmm ja det var väl allt för idag kul kul.

Min mobil hade kommit tillbaka från reperation, får se om jag drar till täby i morgon och hämtar den, eller nått i helgen, annars lär det inte bli av förens efter jul o nyår. Känns skumt att dra dit själv bara.

Usch som ja skrivigt förut har ja gått upp en heldel i vikt. Mycket tankar på att man vill banta o sådant, men ja vet att det är bättre och äta rätt och träna. Men det tar längre tid att gå ner om man ska göra det den rätta vägen. Men jag vill ju inte hamna i någon skit med ätstörningarna igen, för tror inte riktigt jag är så stark att jag slutar gå ner när ja ska. så får helt enkelt träna. Men så svårt allting när man bara går här inte gör så mycket, visst jag pluggar men känns så trist allting känns som det näst intill omöjligt att få nått jobb... förutom timjobb:( vilket är jobbigare än folk tror verkar det som.

Aja nog om detta.  nu ska ja försöka sova iallfall. men har så svårt att somna, tar mins en timme att somna.




GODNATT OCH SOV SÅ GOTT ALLIHOPA!

*Kram*


RSS 2.0